%19 %028 %2024
weather
25°
ANASAYFA Spor Marmaris Belediyesi yaz kurslarına yoğun ilgi devam ediyor

Marmaris Belediyesi yaz kurslarına yoğun ilgi devam ediyor

Marmaris Belediyesi Yaz Kursları, hem çocukların yaz tatilini verimli geçirmesine hem de gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris Belediyesi yaz kurslarına yoğun ilgi devam ediyor

Marmaris Belediyesi, yaz aylarında düzenlediği kurslarla yüzlerce öğrenciye farklı branşlarda eğitimler sunmaya devam ediyor.

Geniş Branş Seçenekleri ve Uzman Eğitmenlerle Eğitimler Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, çocukların kişisel gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen Marmaris Belediyesi, Temmuz ayında başlayan kurslarına 6-15 yaş aralığındaki 1016 öğrenci katıldı.

Çocuklar Eğitimlerini Keyifle Sürdürüyor

Yüzme Eğitim Merkezi'nde uzman eğitmenler eşliğinde verilen çocuk pilatesi, drama, halk oyunları, jimnastik, Latin dansları, masa tenisi, modern dans, resim, ritim, yüzme ve zumba gibi branşlar çocukların ilgisini çekiyor. Futbol eğitimleriyse Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu’nda devam ediyor.

Ayrıca 2 aylık süreçte, en çok ilgi gören branşlar arasında yüzme, resim ve jimnastik bulunuyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kurslar, çocuklara eğlenceli ve öğretici bir ortam sunarken onların spor ve sanat alanındaki yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Kursların sona ereceği Ağustos ayı sonundaki kapanış töreniyle birlikte öğrenciler, yaz boyunca edindikleri deneyimleri paylaşacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da Müjdat Gezen'in Hayatını Anlatan Oyun Sahnelendi

Muğla'da Müjdat Gezen'in Hayatını Anlatan Oyun Sahnelendi