%19 %028 %2024
weather
25°
ANASAYFA Spor Abdullah Avcı: Takımın Geleceği Parlak, Büyük Başarılar Yakın

Abdullah Avcı: Takımın Geleceği Parlak, Büyük Başarılar Yakın

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St. Gallen ile oynadıkları maçın sonucunu değerlendirerek görüşlerini paylaştı. Takımının performansından memnun olduğunu vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Abdullah Avcı: Takımın Geleceği Parlak, Büyük Başarılar Yakın

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu'nda St.Gallen ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Avcı, zamana değil, desteğe ihtiyaç duyduklarını vurgularken, takımın potansiyelinin yüksek olduğunu dile getirdi.

"İlk 70 Dakikadan Memnunum"

Maçın genel değerlendirmesini yaparken Avcı, "İlk yarıya kadar takımımızın 6-7 pozisyonu vardı. Orsic’in performansından memnun kaldım. Okay’ın sarı kart görmesi ve Orsic’in fiziksel durumu nedeniyle onları oyundan aldık. Sonrasında oyun dengelendi. İlk 70 dakikadan memnunum, rövanşta taraftarımızın desteğiyle galibiyeti hedefleyen bir kimlik sergilemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Mendy’nin Değişikliği Performansa Bağlı Değildi"

Mendy’nin oyundan çıkarılmasının performansla alakalı olmadığını belirten Avcı, "Ozan ve Edin arasında olumsuz bir bağlantı görmedim ama tekrar gözden geçireceğim. Mendy uzun süredir stoper oynuyordu, bugün ise 8 numara olarak iyi bir performans sergiledi. Değişiklik, Mendy'nin hafif bir sakatlık hissetmesi nedeniyle yapıldı." dedi.

"Forvet Transferi Yapacağız"

Gol atamama konusuna da değinen deneyimli teknik adam, "Son vuruşlar önemlidir, forvet transferi yapacağız. Bugün yine gol bulamadık ancak pozisyon üretme konusunda iyiydik. Oyuncu kalitesini artırarak daha iyi olacağız." şeklinde konuştu.

"Muhammed Cham Transferi Hakkında Net Bilgi Yok"

Muhammed Cham transferiyle ilgili soruya Avcı, "Başkan bu transfer üzerinde çalışıyordu, ancak resmi olarak sonuçlandı mı bilmiyorum. Umuyorum ki transfer tamamlanır, fakat şu an detaylı bir bilgim yok." diyerek yanıt verdi.

"Trabzonspor Yakında Büyük Adımlar Atacak"

Son olarak, Trabzonspor’un geleceğine dair olumlu mesajlar veren Avcı, "Trabzonspor taraftarıyla güçlüdür. Bu ekip kaliteli bir ekip. Destek istiyoruz, bu büyük kulüp yükselecektir. Trabzonspor tarihinin her döneminde karakteriyle öne çıkmıştır. Yakın zamanda önemli adımlar atacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ula ve Yatağan'da yangınlar söndürüldü

Ula ve Yatağan'da yangınlar söndürüldü