%19 %670 %2024
weather
25°
ANASAYFA Yerel Muğla'da mezarlık alanlarında düzenleme çalışmaları başlıyor

Muğla'da mezarlık alanlarında düzenleme çalışmaları başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, artan mezar doluluk oranları sebebiyle defin alanlarını genişletme kararı aldı. Bu adımın, Muğla'da mezarlık ihtiyacını karşılamak için önemli bir adım olması bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da mezarlık alanlarında düzenleme çalışmaları başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın sosyal belediyecilik anlayışı, vatandaşların her durumda yanlarında olma vaadini gerçekleştirme yolunda kararlılıkla ilerliyor.

Ücretsiz Cenaze Nakil Hizmeti ve Yeni Defin Alanları

Vatandaşların doğumdan ölüme kadar Belediyenin hizmetlerinden faydalanmaları için ücretsiz cenaze nakil işlemlerinden sonra yeni defin alanları hizmete açıldı.

Menteşe İlçesinde Yeni Mezarlık Alanları Oluşturuldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Menteşe ilçesine yaklaşık 13 yıllık yeni defin alanı kazanılmasını sağlayarak çalışmalara başladı.

2023 yılında başlanan çalışmalar sonucunda 1700 yeni mezar yeri eklenirken, 2024'te ise bu sayı 1500 daha arttırıldı.

Yeni defin alanlarının yanı sıra mevcut mezarlıkların bakımı ve düzenlemesi de aksatılmadan sürdürülerek Menteşe Yeni Şehir Mezarlığı daha modern ve erişilebilir hale getirildi.

Menteşe Yeni Şehir Mezarlığı’nda gerçekleştirilen kilit parke, betonarme perde duvar ve bordür imalatlarıyla ulaşım ve görünüm kalitesi artırıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Yeni Şehir Mezarlığı’nda toplamda 10.502 metrekare kilit parke, 438 metre betonarme perde duvar ve 4175 metre bordür imalatını tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Korkunç Tehlike: Kesinlikle Bu Balıklardan Uzak Durun

Korkunç Tehlike: Kesinlikle Bu Balıklardan Uzak Durun