%19 %020 %2024
weather
25°
ANASAYFA Yerel Muğla'da 13 İlçede 10 Bin Kilometre Yol Çizildi!

Muğla'da 13 İlçede 10 Bin Kilometre Yol Çizildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede yaptığı düzenli ve güvenli yol çalışmalarıyla toplamda 10 bin 109 kilometre yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da 13 İlçede 10 Bin Kilometre Yol Çizildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede karayolları işaretleme standartlarında Yol Çizgileri, Yaya ve Okul geçitleri, kasis, yavaşlama uyarı işaretlemeleri, otopark, ofset tarama çalışmalarını başarıyla sürdürüyor.

10 Bin 109 km Yol Çizgisi Çizildi

Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki ve ilçe belediyelerinin yollarını da kapsayan yatay işaretleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, yol çizgileri, yaya geçitleri, kasisler, önce yaya işaretlemeleri, ofset taramaları, otoparklar ve durakların yer işaretlemeleri gibi yatay işaretleme çalışmalarına öncelik veriyor. Bugüne kadar 10 bin 109 km yol çizgisi, 15 bin 623 adet yaya geçidi, önce yaya görseli, hız kesici yavaşlatma bandı işaretlemeleri gerçekleştirdi.

Okul Geçitleri Öncelikli Alanlar Arasında

Özellikle okul sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, okul geçitleri üzerindeki işaretleme çalışmalarına ağırlık veriyor. Son olarak, 1 Ocak 2024 tarihinden bugüne kadar toplamda 1162 noktada yatay işaretleme çalışması, 397 noktada yaya ve okul geçidi boyama, 523 adet önce yaya görseli oluşturma, 206 noktada kasis boyama, 6316 M2 ofset tarama, otopark ve durakların boyanması ile 706 km yol çizgisi çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca, ekipler zamanla aşınmış veya lastik asfalt lekesi olan işaretlemeleri basınçlı su jeti ile temizleyerek çizgilerin görünürlüğünü artırıyor ve kullanım ömrünü uzatıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris'teki öğrencilere müjde: Artık 5 yıldızlı KYK yurdu açılıyor!

Marmaris'teki öğrencilere müjde: Artık 5 yıldızlı KYK yurdu açılıyor!