%19 %670 %2024
weather
25°
ANASAYFA Yerel Mehmet Oktay, 2019-2024 dönemini değerlendirdi soruları yanıtladı

Mehmet Oktay, 2019-2024 dönemini değerlendirdi soruları yanıtladı

Marmaris Belediyesi eski başkanı Mehmet Oktay, 2019-2024 döneminde gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendirdi ve basın mensuplarının sorularını cevapladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Oktay, 2019-2024 dönemini değerlendirdi soruları yanıtladı

Marmaris Belediyesi'nin geçmiş dönem başkanı Mehmet Oktay, 2019-2024 yılları arasında yaptığı hizmetleri değerlendirdi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oktay: Gelir Bütçesi 1 Milyar 260 Milyon TL

Oktay, "350 milyon borç ile 1 milyar 260 milyon gelir bütçesi bıraktık. Hacizler bizim zamanımızda da vardı, hiçbir zaman satış yolunu seçmedik." şeklinde konuştu.

Oktay: Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Mehmet Oktay, 2024 seçimlerinde yeniden aday olacağını belirterek, Marmaris Belediyesi’nin gelir-gider tablolarını değerlendirip borçların farkında olarak aday olduğunu söyledi.

Oktay: Yolsuzluk İddialarına Cevap Verdi

Mehmet Oktay, kendisi ve yardımcıları hakkındaki yolsuzluk iddialarına da değinerek, "Bu iddialar çamur at izi kalsın anlayışından başka bir şey değil. Yaptığımız tüm iş ve işlemler yasalar çerçevesinde gerçekleştirildi." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Oktay: Belediyenin Borç ve Alacak Durumu

Oktay, görevini tamamladığı dönemdeki belediyenin borçlarına ve alacaklarına değinerek, "Ben bırakırken borç 350 milyon civarındaydı ve 1 milyar 260 milyon alacağımız vardı." dedi.

Oktay: Kamu Menfaati Önceliği

Oktay, Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk’ün görevden alınmasıyla ilgili olarak, "Bu tamamen başkanlığın tasarrufunda olan bir şeydir. Bizim çalışmalarımızda daha fazla ihtiyaç kalmadığı için böyle bir tercihte bulunduk." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Demirtaş: Sinpaş ile İlgili Açıklamalarda Bulundu

2019-2024 dönemi Belediye Başkan Yardımcısı Burak Demirtaş, Sinpaş ile ilgili sorulara yanıt vererek, "Hiçbir firma, Sinpaş da dahil olmak üzere, kendi çıkarım için bir kuruş almadım." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karacasöğüt’teki MUÇEV Projesinin Ruhsatı İptal Edildi, Çevreciler Sevinçli

Karacasöğüt’teki MUÇEV Projesinin Ruhsatı İptal Edildi, Çevreciler Sevinçli