%19 %670 %2024
weather
25°
ANASAYFA Yerel Marmaris Belediyesi Temizlik İşçileri Şehri Parlatıyor

Marmaris Belediyesi Temizlik İşçileri Şehri Parlatıyor

Marmaris Belediyesi'nin temizlik işçileri, yaz sezonuyla birlikte şehrin her noktasında özveriyle çalışarak caddelerden plajlara, ormanlık alanlardan derelere kadar temizlik faaliyetlerini sürdürüyor.Emekçilerin azimli çalışmaları, Marmaris'in temiz ve düzenli bir şehir olmasını sağlıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris Belediyesi Temizlik İşçileri Şehri Parlatıyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, göreve başladığından beri ilk icraatları arasında Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü yeniden yapılandırmasıyla dikkat çekiyor. Yeni müdürün atanması ve temizlik ekibinin genişletilmesiyle birlikte, ilçenin sokakları temizlik açısından önemli bir değişim yaşadı.

Yüksek Sıcaklıklara Rağmen Ekipler Özveriyle Çalışmalarını Sürdürüyor

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bir dönemde, Temizlik İşleri ekipleri özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 1 Nisan'dan bu yana gösterdikleri gayretle, yaklaşık 32 bin ton evsel katı atığı toplayarak çevre temizliğine büyük katkı sağladılar.

Rutin Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Bulvarlardan sokaklara, parklardan plajlara kadar birçok alanda temizlik yapan ekipler, süs havuzlarından konteyner altlarına kadar titizlikle temizlik yapıyor. Ayrıca, Marmaris'in dışındaki bölgelerde de temizlik çalışmalarına aynı özenle devam ediliyor.

İlçedeki derelerde oluşan atıkları temizleme görevi üstlenen ekipler, hem evsel atıkları hem de rüsubat niteliğindeki atıkları toplamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu sayede, Marmaris'in doğal güzelliklerine verilen zarar en aza indirilmiş oluyor.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ilçenin temiz ve yaşanabilir bir yer olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, tüm vatandaşları da çevreye duyarlı olmaya davet etti. Temiz bir Marmaris hedefiyle çalışmalarına devam eden ekipler, ilçenin her köşesine ulaşarak temizlik standartlarını en üst seviyede tutmayı amaçlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NASA Mars'ın yüzeyinde yaşamın varlığına dair belirtiler keşfetti

NASA Mars'ın yüzeyinde yaşamın varlığına dair belirtiler keşfetti