%19 %670 %2024
weather
25°
ANASAYFA Yerel Çevre Temizliği İçin Toplum Seferber Oldu!

Çevre Temizliği İçin Toplum Seferber Oldu!

Marmaris Belediyesi, ilçede geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Ekipler, cadde ve sokakları temizleyerek çevre güvenliğini artırmayı hedefliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çevre Temizliği İçin Toplum Seferber Oldu!

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Yaz Temizliği İçin Seferberlik İlan Etti

Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal bölgelerde, derelerde, seyir tepelerinde ve sahillerde eş zamanlı temizlik operasyonu gerçekleştirildi.

Seyir tepesinde, orman yangınlarına karşı uyarıda bulunan bir tabela da bulunurken, Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz sezonu yaklaşırken temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Ekipler, rutin temizlik faaliyetlerinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde detaylı temizlik yaparken, derelerde, seyir tepelerinde ve sahillerde de yoğun bir şekilde çalışmaya başladı.

Boş arazilerden yol kenarlarına, su kanallarından plajlara kadar her yeri temizleyen ekipler, atıkların yanı sıra uyarı tabelası dâhil olmak üzere çeşitli nesneleri de topladı.

Marmaris'in merkezi noktalarının yanı sıra Bozburun ve Selimiye gibi uzak mahallelere de temizlik ekipleri ulaştı ve Gökbel Seyir Tepesi ile derelerde de temizlik yapıldı.

Uyarı tabelaının da orman içine atılmış halde bulunması, çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zafer Yılmaz, tüm mahallelerde devam eden temizlik çalışmalarının sezon boyunca süreceğini belirterek, "Hedefimiz, sorunsuz ve tertemiz bir Marmaris. Bu doğrultuda aralıksız çalışmalarımızı sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükşehir Belediyesi yeni tesis kararını almadan önce mahalle sakinlerinden görüş aldı

Büyükşehir Belediyesi yeni tesis kararını almadan önce mahalle sakinlerinden görüş aldı