%19 %670 %2024
weather
25°
ANASAYFA Yerel Başkan Ünlü, Marmaris'e Ortak Hizmet Vizyonunu Açıkladı

Başkan Ünlü, Marmaris'e Ortak Hizmet Vizyonunu Açıkladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla kahvaltı etkinliğinde buluştu. Kahvaltı, Makine Araç Parkı'nda gerçekleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Ünlü, Marmaris'e Ortak Hizmet Vizyonunu Açıkladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, her fırsatta belediye personeliyle bir araya gelerek, bu sabah kahvaltıda Fen İşleri Müdürlüğü işçileriyle buluştu.

Makine Araç Parkı’nda gerçekleşen kahvaltıda, Başkan Acar Ünlü'ye Fen İşleri Müdürü Özgür Han da eşlik etti ve işçilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Ünlü, sahada karşılaşılan sorunları dinleyerek, belediye emekçilerinin projelerin hayata geçirilmesinde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, "Marmaris’imizi daha yaşanabilir bir şehir yapmak için birlikte çalışarak güzel projelere imza atacağız. Ben sizlere güveniyorum ve bu vizyonu gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum." dedi.

Belediye işçilerinin ekonomik koşullarını iyileştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Ünlü, "Hep birlikte Marmaris'e hizmet edip, güzel günleri birlikte yaşayacağız. Kapımız her zaman sizlere açık, sorunlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Verdiğiniz emekler için teşekkürler, kolaylıklar diliyorum." şeklinde konuştu.

Diğer birimlerle de devam edeceği belirtilen personel kahvaltılarının, belediye çalışanları arasındaki iletişimi kuvvetlendirerek, birlik ve dayanışmayı artırmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için özgün mama üretimine başlıyor

Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için özgün mama üretimine başlıyor