%19 %689 %2024
weather
25°
ANASAYFA Gündem Büyükşehir Belediyesi, yeni tesis kararını almadan önce mahalle sakinlerinden görüş aldı

Büyükşehir Belediyesi, yeni tesis kararını almadan önce mahalle sakinlerinden görüş aldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesinde Kent Park'a yapılacak tesisin konusunda mahalle sakinlerinin görüşlerine önem veriyor ve kararı onlara bırakıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büyükşehir Belediyesi, yeni tesis kararını almadan önce mahalle sakinlerinden görüş aldı

Büyükşehir Belediyesi, Kent Park içerisine yapılacak olan tesis için yapının kullanımını belirlemek amacıyla halka anket düzenledi.

Menteşe'de Yapılacak Olan Tesis Hangi Amaçla Kullanılacak?

Menteşe'de bulunan Kent Park içine yapılacak tesisin nasıl kullanılacağı konusunda mahalle halkının tercihi anket yoluyla belirleniyor. Sandığa atılan oylar sonucunda tesisin amacı netlik kazanacak.

Ankete Mahalle Sakinlerinden Büyük İlgi

Menteşe'de yapılacak tesisin ne olarak kullanılacağına yönelik düzenlenen ankete mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gösterildi. "Birlikte karar veriyoruz" sloganıyla yapılan ankette gençlik merkezi, kreş, market ve spor salonu gibi seçenekler sunuldu.

Akyıldız; “Yapılacak Olan Tesisin Vatandaşlara Sorulması Gayet Güzel”

Mahalle sakini Samet Akyıldız, Menteşe'de yapılacak tesise ilişkin olarak vatandaşların fikrini almaya yönelik uygulamanın olumlu bir adım olduğunu belirterek, "Ben spor salonu olması taraftarıyım.Menteşe evlerinin buna ihtiyacı var.Diğer türlü sürekli merkeze gitmek zorunda kalıyoruz.Bence yararlı bir proje olacak.Yapılacak yatırımın vatandaşlara sorulması gayet güzel bir durum” şeklinde konuştu.

Vatandaşların Tesisi İçin Farklı İstekleri Var

Kent Park içinde yapılacak tesis konusunda vatandaşların farklı beklentileri olduğu görüldü. Kent Park Hare Berkin spor salonu ya da market, Muhammet Yıldırım ise kreş istediğini belirtirken, Serhat Akarca anket uygulamasını olumlu bulduğunu ifade etti.

Karamehmet Mahallesi Muhtarı Birdal Sarısu ise, "Halkımızın istediği taleplerden hangisi çıkarsa belediyemiz onu uygulayacak. Mahalle sakinlerimizin istekleri neyse hayırlısı olsun” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Menteşe Spor Lisesi, Türkiye Şampiyonu Unvanını Kazandı

Menteşe Spor Lisesi, Türkiye Şampiyonu Unvanını Kazandı