%19 %040 %2024
weather
25°
ANASAYFA Teknoloji Muhtarlar Mobil Uygulama Kullanımı İçin Eğitildi

Muhtarlar Mobil Uygulama Kullanımı İçin Eğitildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarının istek ve şikayetlerini daha hızlı iletebilmeleri için Mobil Muhtar Uygulaması'nı kullanacak. Bu uygulama ile iletişim daha etkili ve pratik hale gelecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muhtarlar Mobil Uygulama Kullanımı İçin Eğitildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen bu uygulama, muhtarların mahallelerinin ihtiyaçlarını ve sorunlarını doğrudan Muhtarlar Masasına iletmelerini sağlayacak.

Muhtarlar Sorunları Hızlıca Çözecek

Uygulama sayesinde, muhtarlar mahallelerindeki sorunları daha hızlı bir şekilde çözüm yoluna kavuşturacak.

Muhtarlara Eğitim Programı Verildi

Eğitim programında, muhtarlara uygulamanın nasıl kullanılacağı, taleplerin ve şikayetlerin nasıl iletileceği konusunda detaylı bilgiler verildi. Ayrıca uygulamanın sağladığı kolaylıklar ve teknolojik avantajlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Mobil Muhtar Uygulaması, muhtarların mahallelerindeki sorunları hızlıca iletmelerine ve çözüme kavuşturmalarına yardımcı olacak bir adım olarak öne çıkıyor. Muhtarlar, bu yenilikçi uygulamanın kendilerine büyük kolaylık sağlayacağını ve hizmet kalitesini artıracağını belirtiyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, muhtarlar için hayata geçirilen bu mobil uygulamanın diğer sivil toplum kuruluşları için de en kısa sürede uygulanacağını ve kurumlar arasında etkili bir iletişim ağı oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Üniversitesi Özel Yetenek Sınav Merkezi olarak spor eğitimine kapılarını açıyor

Muğla Üniversitesi Özel Yetenek Sınav Merkezi olarak spor eğitimine kapılarını açıyor