%19 %668 %2024
weather
25°
ANASAYFA Genel Muğla'nın Girişimcilik Destek Programı İş Geliştirme Jürisi İncelemesinden Geçti

Muğla'nın Girişimcilik Destek Programı İş Geliştirme Jürisi İncelemesinden Geçti

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, KOSGEB Muğla Müdürlüğü tarafından düzenlenen Girişimci Destek Programı Jüri Toplantısı’na katıldı. Toplantının hedefi, girişimcilere destek sağlamak ve yenilikçi iş fikirlerini değerlendirmekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'nın Girişimcilik Destek Programı İş Geliştirme Jürisi İncelemesinden Geçti

Toplantı kapsamında yapılan teknik incelemelerin ardından Muğla'da ekonomik ve sosyal kalkınmaya büyük katkı sağlayacak 8 proje, jüri üyeleri tarafından özenle değerlendirildi.

İşletmeler Yenilikçi Projelerini Tanıttı

İşletme yetkilileri, sunmuş oldukları yenilikçi projeleri detaylı bir şekilde katılımcılara aktardılar, fikir alışverişi yapıldı.

KOSGEB Muğla İl Müdürü ve Vali Açıklamalarda Bulundu

KOSGEB Muğla İl Müdürü Berkay Çetin Oral, kurum olarak son 3 yılda 1248 işletmeye 91.121.000 TL destek sağladıklarını ve KOBİ'lere desteklerini anlatmak için çaba harcadıklarını belirtti. Vali Dr. İdris Akbıyık ise Muğla'nın potansiyelini vurgulayarak, ilin gelişmesi ve kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti, özellikle Apiterapik Arıcılık Ürünleri İşleme Merkezi gibi projelerle ilin ekonomisine destek olacaklarını söyledi.

Akbıyık, Girişimci Destek Programı'nda yer alan çalışanları tebrik ederken, Muğla Valiliği, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve diğer katılımcılar da toplantıda hazır bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaçak Zeytinyağı Satıcılarına Zabıta Ekiplerinden Şok Operasyon!

Kaçak Zeytinyağı Satıcılarına Zabıta Ekiplerinden Şok Operasyon!