%19 %027 %2024
weather
25°
ANASAYFA Genel Muğla'da Evde Bakım Hizmetlerine Diyetisyen ve Psikolog Desteği Eklendi

Muğla'da Evde Bakım Hizmetlerine Diyetisyen ve Psikolog Desteği Eklendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzur ve sağlığını korumak amacıyla sunduğu evde bakım hizmetlerine diyetisyen ve psikolog görüşmelerini de ekleyerek vatandaşların evlerine misafir olmaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla'da Evde Bakım Hizmetlerine Diyetisyen ve Psikolog Desteği Eklendi

Muğla’nın 13 ilçesinde yürütülen evde bakım hizmetleri, cerrahi operasyon geçiren, ortopedi ve travmatoloji sorunları yaşayan, diyabet, nörolojik rahatsızlıkları olan veya felç geçiren bireyler ile yaşlı, engelli vatandaşlara düzenli olarak sunuluyor. Uzman ekipler tarafından sonda, pansuman, yara bakımı, tansiyon ve kan şeker ölçümü gibi sağlık hizmetleri ev ortamında veriliyor. Ayrıca, vatandaşların talepleri doğrultusunda saç-sakal tıraşı, vücut bakımı ve banyo gibi kişisel bakım ihtiyaçları da karşılanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 24 bin 275 haneye toplamda 396 bin 435 sağlık hizmeti sundu. Vatandaşlar, sonda ve kateter uygulamalarından reçete yazımına kadar birçok hizmetten evlerinde yararlanabiliyor.

Diyetisyen ve Psikolog Destekleri Evde Sunuluyor

Evde bakım hizmetlerinin kapsamı genişletilerek, diyetisyen ve psikolog desteği de vatandaşların evlerine taşındı. Evde bakım hizmeti alan vatandaşlar, uzman diyetisyen ve psikologlarla görüşmelerini evlerinden gerçekleştirebiliyor. Bu kapsamda, bugüne kadar 702 psikolog görüşmesi ve 172 diyetisyen görüşmesi yapıldı.

 

84 kişilik uzman ekip ve 30 araçla hizmet veren Muğla Büyükşehir Belediyesi, sağlık hizmetlerini vatandaşların ayağına götürerek onların hayatını kolaylaştırmayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şahan Gökbakar'dan Marmaris'teki ev açıklaması: Kaçak Eve İhtiyacım Yok

Şahan Gökbakar'dan Marmaris'teki ev açıklaması: Kaçak Eve İhtiyacım Yok