%19 %668 %2024
weather
25°
ANASAYFA Genel Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu bronz madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandırdı

Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu bronz madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandırdı

Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, kariyerinde büyük bir başarıya imza atarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazandı. Türkiye adına gurur verici bir performans sergiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu bronz madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandırdı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının Cumhuriyetin 100. Yıl özel programında Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu’na telefon jokeri olarak bağlanmıştı. Bu olayın ardından Kaymakam Kaya, 200 bin TL’lik soruyu doğru cevapladı ve Marmarislilerin de dünya şampiyonunu yakından tanımasına vesile oldu.

Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu Paris 2024 Olimpiyatlarında Bronz Madalya Kazandı

Milli güreşçimiz bugün olimpiyatlarda üçüncü olarak bronz madalyayı almaya hak kazandı. Kaymakam Nurullah Kaya, aldığı madalyadan onur duyduğunu belirterek, ‘’Yalova Altınova kaymakamı iken kurduğumuz Tersaneler Spor Kulübünde sporcumuz olarak başladığımız süreçte 10 yıllık emeklerin sonunda Avrupa ve dünya şampiyonluğu yanı sıra olimpiyat 3. lüğünü de kazanarak bizleri mutlu eden Buse kardeşimize tebrik ve teşekkürlerimizi sunarım’’ dedi.

Buse Tosun Çavuşoğlu, Champ de Mars Arena'da Bronz Madalya Kazandı

Champ de Mars Arena'da gerçekleştirilen müsabakalarda Buse Tosun Çavuşoğlu, kadınlar 68 kiloda dün ilk turda yenildiği ABD'li Amit Elor finale çıktığı için repesajda mücadele etme hakkı kazandı. Repesajdaki ilk maçında Polonyalı Viktorya Choluj'u yenen Buse Tosun Çavuşoğlu, bronz madalya için Kuzey Koreli Sol Gum Pak ile karşı karşıya geldi ve rakibini 4-2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Plastik Buz Kalıplarının Ardındaki Tehlike Ortaya Çıktı

Plastik Buz Kalıplarının Ardındaki Tehlike Ortaya Çıktı