%19 %027 %2024
weather
25°
ANASAYFA Genel Marmaris'te ücretsiz en güzel 5 halk plajı

Marmaris'te ücretsiz en güzel 5 halk plajı

Marmaris, doğal güzellikleri ve turkuaz deniziyle her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapıyor. Ücretsiz halk plajları, Marmaris'in eşsiz cazibesini ve coşkusunu sunmaya devam ediyor. İşte sevdiklerinizle doya doya denizin keyfini çıkarabileceğiniz Marmaris'teki en güzel 5 halk plajı...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris'te ücretsiz en güzel 5 halk plajı

Marmaris’te hem tatil yapılabilecek hem de denize girip serinleyebilecek birçok yer vardır. Yaz aylarından oldukça kalabalık olan Marmaris her bakımdan ziyaretçilerini oldukça güzel bir şekilde ağırlamakta ve onlara bolca seçenek sunmaktadır. Marmaris'in her yerinden denize girilebileceği gibi 5 Mavi Bayraklı Halk Plajı bulunmaktadır. Bu plajlara giriş ücretsizdir ve tem hizmetler sunuluyor.

Marmaris Halk Plajı

Şehir merkezinde yer alan Marmaris Halk Plajı Marmaris’in oldukça ilgi ve alaka gören plajlarının başında gelmektedir. Ücretsiz girişi olan Marmaris Halk Plajı içerisinde ziyaretçilerine sağlanan birçok imkan ve olanak bulunmaktadır. Marmaris Halk Plajının denizi oldukça sakin, dalgasız ve temiz olmasının yanı sıra Marmaris Halk Plajına ulaşım sağlamak oldukça kolaydır. Kalabalık severler için hafta sonu, sakinlik severler içinse hafta içi ideal olan  Marmaris Halk Plajı oldukça ilgi gören bir plajdır ve Mavi Bayraklıdır. Plajda kafeterya, duş, restoran, şezlong, soyunma kabini ve şemsiye gibi birçok imkan ziyaretçilerine sunulmaktadır.

İçmeler Halk Plajı

Marmaris plajları listenize mutlaka eklemeniz gereken bir yer. Şehir merkezine yaklaşık 8 km uzaklığa sahip olan İçmeler Plajı, Marmaris’te yer alan plajlar arasında bulunmaktadır. İçmeler Plajı hem yerli hem de yabancı turistler bakımından oldukça tercih edilir. Marmaris’te yer alan İçmeler Plajı’nın çevresinde kalabileceğiniz birden fazla otel yer almaktadır.

Turunç Halk Plajı

Şehir merkezine neredeyse 30 kilometre uzaklığı bulunan Turunç Plajı, Marmaris’te bulunmaktadır. Turunç Plajı sakin, incecik kumlara sahip olan ve denizinin dalgasız olmasından dolayı  Marmaris’te en çok tercih edilen plajların başında gelmektedir. Girişi ücretsiz olan Turunç Plajı sığ bir denize sahip olduğundan dolayı hem çocukların hem de yüzme bilmeyen kişiler için oldukça ideal bir plajdır. Turunç Plajı’nın birçok imkan bulunmaktadır. Bunlar arasında otopark, tuvalet, duş, soyunma kabini, şezlong, şemsiye ve kafeterya gibi birçok imkanı ziyaretçilerine sunmaktadır. Turunç Plajı 10 m genişliğe, 300 m uzunluğa sahip olmasının yanı sıra mavi bayraklı plajdır.

Hisarönü Halk Plajı

Hisarönü Halk Plajı, Marmaris’e yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Hisarönü Mahallesinde yer alır. Doğa harikası Hisarönü Körfezinde yer alan plaj, yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Turkuaz deniziyle görenleri kendine hayran bırakan Hisarönü Halk Plajı, Burada yüzerken akvaryumda yüzüyormuş hissine kapılıyorsunuz. İsterseniz bu tesislerin plajdaki tesislerde faydalanabilirsiniz. Bunun dışında hazırlıklı gelip kendiniz şemsiye ve sandalye atıp denizin tadını çıkartabilirsiniz. Plajda duş, restoran, şezlong, soyunma kabini ve şemsiye gibi birçok imkan ziyaretçilerine sunulmaktadır.

Selimiye Sığ Liman Halk Plajı

Sığ Liman Halk Plajı, Marmaris’e 50 kilometre uzaklıktaki Selimiye Mahallesinde bulunuyor. Sığ Liman Akkum ve Cennet Koyunun sadece 10 dakika uzaklığında yer almaktadır. Sığ Limanın oldukça kumlu bir plajı bulunmakta ve oldukça sıcak bir suya sahiptir. Sığ Limanı çocuklu aileler için oldukça uygun bir plajdır. Sığ Limanı girişi ücretsiz olmasının yanı sıra ziyaretçilerin herhangi bir ihtiyacını karşılayacak bir imkan ve olanak bulunmamaktadır. Plajda duş, restoran, şezlong, soyunma kabini ve şemsiye gibi birçok imkan ziyaretçilerine sunuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Canan Karatay'dan muhteşem öneri! 5 bin yıllık şifa deposu: Yiyen hastalık yüzü görmüyor

Canan Karatay'dan muhteşem öneri! 5 bin yıllık şifa deposu: Yiyen hastalık yüzü görmüyor