%19 %027 %2024
weather
25°
ANASAYFA Genel Marmaris’te kaybolan Rus turistten 12 gündür haber yok

Marmaris’te kaybolan Rus turistten 12 gündür haber yok

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatil yaptığı otelden doğa yürüyüşü için çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Rus turist Natalya Somova’yı arama çalışmaları, 12. gününde de sonuçsuz kaldı. Ekipler, kayıp turisti bulmak için gece gündüz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris’te kaybolan Rus turistten 12 gündür haber yok

Moskova'dan 11 Ağustos'ta Marmaris'e gelen 44 yaşındaki Natalya Somova, 17 Ağustos sabah saatlerinde tek başına Karia yolu parkuruna yürüyüş yapmak üzere otelinden ayrıldı. Ancak Somova, yürüyüşün ardından oteline dönmedi ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Yakınları, 19 Ağustos'ta Rusya'ya dönmesi gereken Somova’ya ulaşamayınca durumu Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Bunun üzerine emniyet birimleri, Somova'nın en son Karia yolu parkuruna giriş yaptığını tespit ederek arama çalışmalarına başladı.

Arama kurtarma çalışmaları, Marmaris Asayiş Büro ekipleri ve AFAD merkezi koordinasyonunda yürütülüyor. Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma (MABKE), Datça Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-AME-DER), Datça ve Marmaris Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMESAR), komando ekipleri, Sahil Güvenlik ekipleri, jandarma iz takip köpekleri, 9 drone ve 1 insansız hava aracı (İHA) ile gece gündüz sürdürülen arama çalışmaları, bugüne kadar herhangi bir sonuca ulaşamadı.

Somova'yı bulmak için yoğunlaştırılan arama faaliyetleri, İçmeler bölgesinden başlayan 9 kilometrelik Karia yolu parkurunda devam ediyor. Ancak, 12. gün itibarıyla kayıp turiste ait herhangi bir ize rastlanmadı. Arama kurtarma ekipleri, kayıp Rus turisti bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KAYNAK: https://marmarismanset.com/video/21469388/marmariste-umutlar-tukeniyor-kaybolan-rus-turistten-12-gundur-haber-yok

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris’te şanlı zaferin coşkusu kutlandı

Marmaris’te şanlı zaferin coşkusu kutlandı