Muski'nin Marmaris'teki Dere Temizliği Çalışmaları Devam Ediyor

MUSKİ ekipleri Marmaris'te dere temizlik çalışmalarıyla kötü koku ve sinek oluşumunu engelliyor. Ketenci, Karadere, Venedik derelerinin yanı sıra farklı noktalarda da temizlik çalışmaları devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonu öncesinde derelerde oluşabilecek kötü koku ve sinek oluşumunu engellemek amacıyla temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Ketenci Deresi Marmaris’te Temizlendi

MUSKİ ekipleri, Marmaris’te Ketenci Deresi'ni temizledi ve bu süreçte yıkama, atık toplama, ızgara ve mazgal temizlikleri gerçekleştirdi. Marmaris Belediyesi de çalışmalara destek verdi.

Diğer Derelerde de Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

MUSKİ ekipleri sadece Ketenci Deresi'nde değil, Karadere, Venedik ve Cezaevi derelerinde de temizlik çalışmalarını yürüttü. Ayrıca Yetim ve Osmancık derelerinde başlatılan çalışmalar tamamlandıktan sonra Kocadere ve Kavaklıdere'de devam edilecek.

İl genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları turizm sezonu öncesinde tamamlanırken, MUSKİ ekipleri oluşabilecek çevre kirliliğini önlemek için özveriyle çalışmaya devam ediyor.

Gelecek dönemde de Muğla'nın çeşitli bölgelerindeki derelerde yapılacak temizlik çalışmalarıyla çevrenin korunması ve doğal yaşamın desteklenmesine katkı sağlanması hedefleniyor.

MUSKİ ekipleri, sadece temizlik çalışmalarıyla kalmayarak aynı zamanda Muğla'nın su kaynaklarının sürdürülebilirliği için de çalışmalar yürüterek çevreye duyarlı bir yaklaşım sergiliyor.

İLGİLİ HABERLER