Muğla'da Lüks Huzur Evi Projesi Başlatılıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek 5 yıldızlı otel konforuna kavuşturulacak. Yenileme çalışmalarıyla birlikte yaşlılar, daha iyi bir yaşam kalitesi ve hizmet standartlarıyla buluşacak.

Menteşe ilçesinde bulunan Abide H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılıyor ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıldızlı otel konforunda yeniden inşa edilecek.

Yeniden Yapılan Huzurevi 3 Farklı Fonksiyonu İle Hizmet Verecek

Yeniden yapılan Abide H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi proje kapsamında modern ve konforlu bir şekilde tasarlanacak olup rehabilitasyon merkezi, gündüzlü bakım merkezi ve aktif yaşam merkezi olmak üzere 3 farklı fonksiyona sahip olacak.

Yenilenen Huzur Evinde Yaşlılar İçin Geniş Yaşam Alanları Oluşturulacak

Yapılacak olan yenileme çalışmasıyla birlikte Abide H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan vatandaşlar için modern ve konforlu bir yaşam alanı sunulacak; odalar yeniden tasarlanacak, sosyal ve fiziksel aktiviteler için geniş yaşam sosyal alanlar oluşturulacak, bahçe ve dinlenme alanları yeniden düzenlenecek ve huzur evi 96 kişilik kapasiteye sahip olacak.

İLGİLİ HABERLER