Marmaris Belediye Başkanı Hisarönü'nde yerli halkı ziyaret etti, turistik sorunlar konuşuldu

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Hisarönü'nde yerli halkla bir araya geldi. Bölgedeki turistik sorunlara çözüm arayışları kapsamında yapılan ziyarette, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunuldu.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Hisarönü bölgesindeki incelemelerine devam ediyor. Belediye Başkanı Acar Ünlü, tatilcilerin ilgisinin yoğun olduğu Hisarönü bölgesinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi ve bu inceleme sırasında Fen İşleri Müdürü Özgür Han, Zabıta Müdürü Metin Kaleminalı, Park Bahçeler Müdürü Ali Erdil ve Temizlik İşleri Müdürü Zafer Yılmaz da Başkan Ünlü'ye eşlik etti. Sezon öncesi bölgede belirlenen sorunları yerinde gözlemleyen Başkan Ünlü, vatandaşlar ve esnaf ile de görüşmeler yaparak onların görüşlerini de dikkate aldı. 

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Acar Ünlü, "Saha çalışmalarını her mahallede sürdürüyoruz; halkımızla konuşarak sorunları tespit ediyoruz. Halk odaklı bir yaklaşımla ve ortak akılla, vatandaşların düşüncelerini daima merkeze alarak Marmaris için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Başkan Ünlü, birim yöneticileri ve mahalle muhtarıyla birlikte bölgeyi dolaşarak planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İLGİLİ HABERLER